Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Prvi hotelski kompleks sa 5 zvezdica u Baru

Share

U Septembru 2021. godine naš hotel&spa posjetio je tim Ministarstva ekonomskog razvoja. Obišavši cijeli hotelski kompleks, posmatrajući rad svih zaposlenih kao i sadržaj samog Hotela, donijeli su odluku da naš hotel&spa ocijene sa 5 *. Kao prvi hotelski kompleks kategorisan sa 5* u Baru, imamo tu čast ujedno i veću odgovornost da dosadašnja zalaganja podignemo na […]

Opširnije

Zaslužujete Bvlgari

Share

Stara Čaršija Resort & Spa odlučila se upravo za Bvlgari proizvode, jer teži da svojim gostima ponudi najbolji kvalitet, te će u njenim hotelskim sobama kao i u Spa centru moći da uživaju u čarobnim mirisima “Bvlgari Eau the vert” kozmetici.

Opširnije

Da li brinemo o svježini našeg duha?

Share

Prvi hamam u Baru je napravljen za vrijeme Otomana i kroz naš resort smo oživjeli istoriju. Sada je ovo prvi hamam u Baru.

Opširnije

Stara Čaršija u francuskom magazinu „Voyager Ici & Ailleurs“

Share

Stara Čaršija Resort & Spa je imala tu čast i zadovoljstvo da ugosti poznatog novinara Lucasa Lahargoue na 3 dana.

Opširnije

Novo svitanje za putovanja i turizam

Share

Stara Čaršija Resort & Spa i ove je godine predstavila svoju ponudu na jednom od najvećih srednjoistočnih sajmova turizma Arabian Travel Market (ATM), u periodu od 16. do 20. maja 2021. godine.

Opširnije

Barsko Sveto drvo

Share

Bar je poznat kao grad masline. Procjene su da ih na prostoru ove opštine ima preko 100 hiljada. Ako se neko pita otkud baš u Baru toliko maslina, evo odgovora :

Opširnije

Kako prepoznati sigurnost?

Share

Promijenjen stil života je prošle godine počeo kao pretpostavka, ali već ove godine je činjenica. Bez ikakve sumnje će naše navike još dugo vremena biti sasvim drugačije u odnosu na period prije pandemije.

Opširnije

Dvije strane istog meraka

Share

Kafa – jedina stvari koja na cijelom svijetu prevazilazi sva identitetska pitanja i svi se podjednako slažemo da bi nam život bez kafe bio drugačiji. Na Balkanu otišli smo i korak dalje, pa je od kafe stvorena procedura, tradicija, a mnogi trenutke ispijanja ovog napitka koji nam dolazi sa prostora današnjeg Jordana, ne bi mijenjali […]

Opširnije

Časovnici Bara

Share

Vrijeme je u Baru teklo, a u nastavku prenosimo o prvim Baranima koji su počeli sa preciznim mjerenjem vremena: Sunčani sat na dobrovodskom vrelu postojao je od pamtivijeka. Prije dolaska časovnika, voda za natapanje dijelila se pomoću „ljišana.“ To je bila jedna vrsta sunčanog sata na kamenu

Opširnije

Jednostavna predanost zdravlju?

Share

Tokom prethodne godine svi smo razumjeli koliko je zdravlje bitno svih 365 dana u godini, zato je i jednako bitno čuvati zdravlje svaki od tih dana. I tako dok se s vremena na vrijeme počnemo zamajavati zdravim receptima, miksevima, procentima ovog ili onog, vrlo brzo od toga odustanemo jer nam bude neukusno, dosadno ili komplikovano..

Opširnije