Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Biseri Jadrana

Share

Proživite rutu poznatih ulcinjskih gusara poznatih po hvatanju Miguel de Cervantes! Sa dobrom atmosferom, pauzama za kupanje i ukusnim morskim plodovima, doživite najljepša mjesta barske i ulcinjske smaragdne obale.

Ostrvo Stari Ulcinj

Nekada je bilo povezano sa kopnom, što dokazuju mnoge porušene kuće na ostrvu. Ostaje misterija kada i kako se taj dio kopna odvojio. Danas je to sigurna kuća za stotine galebova koji se tamo gnijezde, kao  i omiljeno mjesto za ronioce.

Uvala Valdanos

Nekada odmaralište za elitne vojne trupe bivše Jugoslavije, danas je otvoreno za posjetioce. Ova uvala zadržala je svoju prirodnost i originalnost, a upečatljiva kombinacija tri elementa – mediteranskog krša, stoljetnog maslinika koji prekriva zaliv i svijetle smaragdne vode, ispunjava vas ljepotom koja je u Valdanosu pronašla savršenu ravnotežu!

Ulcinj

Najjužniji grad Crne Gore, čije su temelje sagradili stari Iliri, bio je jedno od najvećih utvrđenja Mletačke mornarice i dragulj Otomanskog carstva. Uživaćete u svakom segmentu ovog mjesta, poznatog po svom Starom gradu, sposobnim piratima, besprekornoj gostoljubivosti, izuzetnoj kuhinji i nevjerovatno raznovrsnoj obali.