fbpx
Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ako imate neka pitanja, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Crna Gora u centru pažnje

Share

Stara Čaršija Resort & SPA je od 11. do 13. januara 2020. godine po prvi put učestvovala na jednom od najvećih evropskih sajmova turizma „CMT-Stuttgart“ koji je specijalizovan za aktivni turizam.

Unutar 10 hala više od 2000 izlagača iz 100 zemalja je predstavilo svoju ponudu, a ove godine je u centru pažnje, kao partner sajma, bila ponuda Crne Gore. Nacionalna turistička organizacija, kao i lokalne turističke organizacije iz naše države, zajedno sa Nacionalnim parkovima i Privredom Crne Gore, predstavile su sve prirodne ljepote, raznovrsnost ponude u aktivnom turizmu, predivne krajolike i hotele koji su oduševili sve prisutne, te je za štandom vladala velika zainteresovanost.

Stara Čaršija Resort & SPA, na štandu sa Turističkom Organizacijom Bar, predstavila je ponudu hotela i restorana, raznolikost ponude Bara za sve ljubitelje hikinga, trekkinga, bikinga i canonyinga.

Sa posebnim zadovoljstvom predstavili smo i dodatne smještajne kapacitete, kao i orijentalni Wellness i SPA centar, čije je otvaranje planirano za sezonu 2020. godine.

Ovom posjetom Stuttgartu Stara Čaršija Resort & SPA nastavila je rad na svojim promotivnim aktivnostima, kako samog Resorta tako i Starog Bara kao destinacije sa jednim od najvećih potencijala za aktivni, kulturološki i leasure turizam.