Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Da li brinemo o svježini našeg duha?

Share

Stara Čaršija otvorila je svoja vrata Wellness & Spa centra. Na kreiranju njenih sadržaja vrijedno se radilo. Posebna pažnja se posvetila kvalitetu i higijeni, dok je prostor opremljen nježnim i prirodnim tonovima.

Svima je potreban  predah od užurbanog načina života. U našem ušuškanom Spa centru, možete naći sve ono što okrepljuje Vaše biće. Počevši od finske saune, parne sobe, pa sve do umirujućeg mjesta gdje se čisti tijelo i osvježava duh, a to je hamam.

Prvi hamam u Baru je napravljen za vrijeme Otomana i kroz naš resort smo oživjeli istoriju. Sada je ovo prvi hamam u Baru.
U njemu se radi tradicionalni orijentalni hamam od strane naših stručnih terapeuta, koji garantuju najkvalitetniju njegu kože i čišćenje organizma kroz piling i masažu.

Za one koji vole da se osvježavaju i uživaju u žuboru vode dok udišu čist vazduh, za njih imamo predivno mjesto kraj bazena. I to nije sve , za Vas smo pripremili relax zonu iz koje možete da uživate u pogledu na tvrđavu Stari Bar.  Enterijer oplemenjuje akvarijum, za dodatnu relaksaciju i mir.

Sve gore navedeno možete pretvoriti u čudesno putovanje sa širokom ponudom naših tretmana, Spa rituala  i masaža koje predstavljaju savršenu kombinaciju za Vaše opuštanje.

U  našem Spa centru radimo isključivo sa prirodnom neinvazivnom kozmetikom na bazi cvijeća i morskih algi ( Phytomer i Fleur’s kozmetika) koja se savršeno uklapa sa prirodom Starog Bara.

Obradujte svoje najdraže nezaboravnim trenucima, jer hedonizam i zadovoljstvo naših gostiju je ono što je na prvom mjestu.

“Sa svojim tijelom postupaj tako ljubazno da ti duša rado prebiva u njemu “- St. Tereza Avilska