Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Kako prepoznati sigurnost?

Share

Promijenjen stil života je prošle godine počeo kao pretpostavka, ali već ove godine je činjenica. Bez ikakve sumnje će naše navike još dugo vremena biti sasvim drugačije u odnosu na period prije pandemije.

Svi smo dobili neka nova zaduženja, a hoteli i restorani sada osim pružanja kvalitetne usluge i ponude moraju na prvom mjestu pružiti sigurnost svojim gostima u svim onim sitnicama na koje prošle godine možda i nismo obraćali pažnju.

Kada želimo destinaciju koja je prepoznata po istoriji, kulturi, planinarskim rutama, konjoningu, kvalitetnoj i raznovrsnoj hrani i odličnoj usluzi a pritom je bez ikakve gužve, onda je Stari Bar jedna od rijetkih koja ispunjava sve te kriterijume.

Ovde smo svoju srdačnost i gostoprimstvo usmjerili na pružanju sigurnog prostora svim našim gostima, aktivno radeći na dezinfekciji svih površina sa odgovarajućim sredstvima. U svemu tome mnogo su nam pomogli i CovidSAFE protkoli urađeni po najstrožijim standardima kako bismo zaštitili sve naše goste i zaposlene!

U našem restoranu naići ćete na prostrane terase, udaljenost stolova, jelovnike koji se nakon svakog korištenja dezinfikuju i osoblje koje brine o vama.

Dok na samoj prijavi u hotelu dobijate našu poruku da smo tu da brinemo o vama, mareći za sve moguće situacije koje se mogu desiti. Osiguravajući apsolutno dezinfikovanu sobu svim gostima, kao i apsolutnu brigu za sve one goste koji kod sebe primijete simptome.

Borba protiv nevidljivog neprijatelja nas je sve ujedinila, i smjestila pod zajednički plašt solidarnosti, a Crnogorce će i u budućnosti krasiti epitet dobrih domaćina uprkos ovim izazovnim vremena.

Zato, ne odgađajte, zaljubite se u Stari Bar i maksimalno uživajte u vremenu provedenom kod nas, sa znanjem da je čitav tim Stara Čaršija odgovoran i da u svakom trenutku prati sve mjere Svjetske zdravstvene organizacije.