Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Krstarenje Skadarskim jezerom

Share

Krstarite najvećim jezerom na Balkanu, pravim draguljem crnogorske prirode, koji objedinjuje dvije zemlje – Crnu Goru i Albaniju.

Ostaci starih tvrđava i srednjovjekovnih crkava ispričaće vam istoriju ove regije, a svi ljubitelji prirode sigurno će poželjeti da se vrate u ovaj nacionalni park, koji je jedan od najvećih rezervata ptica na Balkanu.

Skadarsko jezero, osim prekrasnih pejzaža, poznato je po velikom broju ostrva. Za većinu se veže određena istorijska priča ili legenda, a najpoznatija je priča o crnogorskom Alkatrazu, malom ostrvu Grmožur sa zatvorom za najgore ovdašnje kriminalce 19. vijeka, a danas strogo zaštićenoj zoni u kojoj borave pelikani.

Nevjerovatni krajolici i boje stvorene kombinacijom vode i mediteranske vegetacije ostaće zauvijek uz vas, nakon što dan provedete na ovom veličanstvenom jezeru.

Na brodu će biti posluženi lokalni specijaliteti, kao što su dimljeni šaran i domaće crno vino, kao i tradicionalno pecivo koje se poslužuje uz organski med i domaće sireve lokalnih poljoprivrednika.