Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Naša priča 2021. godine!

Share

Za nas svaki dan u ovoj godini bio je po jedan korak naprijed. Niz uspjeha postignutih prethodnih mjeseci u nama budi veliku radost i zahvalnost svim zaposlenima koji su svojim zalaganjem, voljom i ljubavi prema svome poslu donijeli da budemo tu gdje jesmo!

Stara Čaršija je imala tu čast da dobije svoje mjesto u poznatim kako lokalnim tako i svjetskim časopisima.

Maslinada, lokalni barski časopis, jedan od prvih crnogorskih časopisa za maslinarstvo i kulturu. Maslina kao simbol grada Bara, koja se naziva i „Sveto drvo“ , obilježava kako Bar, tako i Staru Čaršiju. Mlin koji krasi sami ulaz u naš resort, koristio se godinama unazad za pravljenje maslinovog ulja, njegova fotografija krasi korice ovog časopisa.

Arabian Travel Market je jedan od najvećih srednjoistočnih sajmova turizma u Dubaiu. Imali smo tu čast da predstavimo svoju hotelsku ponudu, naše dodatne smještajne kapacitete na kojima se vrijedno i sa velikom pažnjom radilo, zatim bogatu restoransku ponudu, dok nam je posebno zadovoljstvo pružilo predstavljanje ponude i otvaranje našeg Wellness & Spa centra, njegovih sadržaja, koje će činiti savršenu kombinaciju za kompletan užitak i opuštanje.

National Geographic Traveler poznat po svom foto žurnalizmu jedan je od najčitanijih časopisa svih vremena. Poznati časopis autentičnog sadržaja, koji sve svjetske destinacije i dešavanja opisuje slikama. Među mnogim popularnim i poznatim mjestima, ponosno možemo reći da je svoje mjesto našla je i fotografija našeg resorta.

Forbes je globalna medijska kompanija, fokusirana na poslovanje, ulaganje, tehnologiju, preduzetništvo, liderstvo i stil života. Zajedno svi Forbes sajtovi dostižu više od 27 miliona jedinstvenih posetilaca svakog meseca. Forbes koristi slogan „Početna stranica za svetske poslovne lidere“ i 2006. je tvrdio da je najposećeniji poslovni web sajt na svijetu.  Smatramo izuzetno velikim dostignućem što smo imali čast da damo intervju i nađemo se na istom mjestu sa mnogim svjetskim destinacijama!

– Francuski novinar magazina „Voyager Ici & Ailleurs“ posjetio je Crnu Goru. Želja mu je bila da detaljnije upozna našu zemlju. Stara Čaršija Resort & Spa je imala tu čast i zadovoljstvo da ugosti poznatog novinara Lucasa Lahargoue na 3 dana. Kakve utiske je novinar ponio iz Crne Gore najbolje govori činjenica da se Crna Gora  našla na naslovnoj strani, a da je u magazinu umjesto 15 planiranih, dobila 28 strana.

Bild je njemački tabloid. To je najprodavaniji evropski list i ima šesnaesti  po veličini tiraž u svijetu. Među mnogim destinacijama koje su pomenute u časopisu kao jedne koje vrijedi posjetiti, našla se i Stara Čaršija.

The Guardian je britanski časopis, koji je drugi najčitaniji online časopis nakon „The New York Times“. Novinarka Ema Hejvud posjetila je Crnu Goru i kako kaže sve njene neotkrivene ljepote. Obižavši sve ljepote koja Crna Gora posjeduje, usluge koje nudi, kao i nezaobilaznu destinaciju ukoliko vas put dovede u Bar pomenula je naš resort!

Kao i dodatne uspjehe u ovoj godini, pomenuli bi naše nove prijatelje iz kompanije Bvulgari i Phytomer.

Svaka mirisna nota Bvlgari-ja izraz je čistog glamura koja obuhvata samu suštinu prefinjenosti i elegancije brenda. Stara Čaršija Resort & Spa odlučila se upravo za Bvlgari proizvode, jer teži da svojim gostima ponudi najbolji kvalitet, te će u njenim hotelskim sobama kao i u Spa centru moći da uživaju u čarobnim mirisima “Bvlgari Eau the vert”  kozmetici.

Phytomer, pravi predvodnik u morskoj kozmetici,napravio je naučni napredak u svojim vodećim principima.
Tokom 40 godina,njegov istraživački i osnivački timovi su otkrivali najmoćnije morske sastojke
i izumeli kozmetiku budućnosti. Kao neko ko njeguje čari prirode i sve što nam ona nudi, odlučili smo se da naše tretmane obogatimo kolekcijom Phytomer kozmetike, samim tim vašem tijelu i duhu damo šta zaslužujete!

Iza nas ostavljamo godinu, koja će biti motivacija za uspjehe koji nam tek slijede!