Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Naši izleti

i aktivnosti

Dvije magične obale koje okružuju grad Bar, zajedno sa planinskim vijencem planine Rumija, pružaju istinski osjećaj divlje ljepote!

Prolazeći antičkim stazama starih Ilira, vidjećete najveće balkansko jezero sa jedne i Jadransko more sa druge strane. Susrećući vjekovima stare građevine, upoznaćete nekadašnji način gradnje i življenja na ovim prostorima, a sve to prožeto očaravajućim bojama i harmonijom prirode Mediterana.

Od predivnih plaža do kanjoninga i biciklističkih i planinarskih tura prilagođenih za sve uzraste, naš tim će učiniti sve da imate nezaboravan odmor i upoznate Mediteran u najsitnijim detaljima!

Antibareos

Tri istorijski najznačajnija mjesta Bara su Stari Grad u kojem ćemo vas provesti kroz vremeplov istorije Bara od njegovog nastanka do početka 20. vijeka kada je grad napušten. Druga stanica biće Stara maslina, najstarije drvo Evrope za koje su molekularne analize utvrdile da je staro čak 2347 godina.

Krstarenje Skadarskim jezerom

Krstarite najvećim jezerom na Balkanu, pravim draguljem crnogorske prirode, koji objedinjuje dvije zemlje – Crnu Goru i Albaniju. Ostaci starih tvrđava i srednjovjekovnih crkava ispričaće vam istoriju ove regije, a svi ljubitelji prirode sigurno će poželjeti da se vrate u ovaj nacionalni park, koji je jedan od najvećih rezervata ptica na Balkanu. Skadarsko jezero, osim […]

Ada Bojana

Okružena rijekom Bojanom i Jadranskim morem nastala je jedinstvena ada mediterana, ada Bojana. Spajanje morske i riječne obale na jednu lokaciju čini je nezaobilaznom za sve posjetioce Crne Gore.

Biseri Jadrana

Proživite rutu poznatih ulcinjskih gusara poznatih po zarobljeništvu Miguel de Cervantes-a! Sa dobrom atmosferom, pauzama za kupanje i ukusnim morskim plodovima, doživite najljepša mjesta barske i ulcinjske smaragdne obale. Ostrvo Stari Ulcinj Nekada je bilo povezano sa kopnom, što dokazuju mnoge porušene kuće na ostrvu. Ostaje misterija kada i kako se taj dio kopna odvojio.

Doživite Crmnicu

Mještani s područja Crmnice njeguju generacijsku tradiciju proizvodnje vrhunskih autohtonih crnih vina, čiji kvalitet prevazilazi granice Crne Gore. Posjetivši vinariju našeg prijatelja u Crmnici, degustiraćete neke od najboljih autohtonih sorti vina u autentičnoj atmosferi moumentalnog crnogorskog sela Godinje.

Hiking Ture

Srednje teška planinarska tura do vrha Loška (1353m nmv) je idealna prilika da upoznate obalu Bara uživajući u pogledu na Jadransko more, a ujedno i upoznajući nekadašnji način življenja na ovim prostorima i gradnji suvo-međa. U ranom proljeću put do vrha pokazaće nam orhideje, dok, uz malo sreće uživaćete i posmatrajaući divlje konje Lisinja.

Canyoning Tura

Po ocjeni svih ljubitelja canyoninga, Međurečki kanjon je jedno od najljepših iskustava Crne Gore i njegova popularnost je u porastu. Sa iskusnim vodičima, prelijepim vodopadima i čistom vodom testiraćete Vaše granice i uživati u naletu adrenalina okruženi divljom ljepotom Međuriječja.

Crnogorska istorija

Prijestonica Cetinje predstavlja dom crnogorske kraljevine, istorijski centar države i jezgro crnogorskog postojanja.

Durmitor Nacionalni Park

Ako postoji mjesto na kojem ćete iskusiti ljepotu i jedinstvenost netaknute prirode, to je svakako planina Durmitor sa Crnim jezerom.

Bokokotorski Zaliv

Legendarni Bokokotorski zaliv jedno je od najposećenijih destinacija u Crnoj Gori, i, isto je tako veličanstveno i magično kako ga i opisuju.