Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Novo svitanje za putovanja i turizam

Share

Stara Čaršija Resort & Spa i ove je godine predstavila svoju ponudu na jednom od najvećih srednjoistočnih sajmova turizma Arabian Travel Market (ATM), u periodu od 16. do 20. maja 2021. godine.

Ovogodišnje izdanje ATM-a se održalo na temu „Novo svitanje za putovanja i turizam“.

Takođe je na ovom sajmu Nacionalna turistička organizacija predstavila ponudu Crne Gore.
Naglasili su da je predstavljanje Crne Gore na rastućem emitivnom tržištu Bliskog istoka važno, imajući u vidu turističke i investicione potencijale tog regiona i predstojeće učešće na Svjetskoj izložbi Expo 2020 koja počinje u oktobru u Dubaiju.

Crnogorski štand u Dubaiju prvog dana sajma posjetio je veliki broj predstavnika turističkih agencija, tur operatora, medija i posjetilaca. Cijeli program se održao u uslovima strogih epidemioloških protokola.
Vladalo je veliko interesovanje za turističku ponudu Crne Gore. Imajući u vidu turističku tražnju sa tog tržišta, Crna Gora sa svojom raznovrsnom ponudom, bogatstvom nacionalnih parkova i prirodnih ljepota, mediteranskom klimom, ima veliku šansu da se pozicionira kao turistička destinacija i privuče turiste tog regiona.

Stara Čaršija Resort & Spa je predstavila svoju hotelsku ponudu, njene dodatne smještajne kapacitete na kojima se vrijedno i sa velikom pažnjom radilo, zatim bogatu restoransku ponudu, dok nam je posebno zadovoljstvo pružilo predstavljanje ponude i otvaranje našeg Wellness & Spa centra, njenih sadržaja, koje će činiti savršenu kombinaciju za kompletan užitak i opuštanje.

Nije važno da li je zemlja mala ili velika već da se nudi kvalitetan i atraktivan turistički proizvod!