fbpx
Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ako imate neka pitanja, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Ojačana saradnja dvije države pod okriljem starobarskog neba

Share

https://www.jedro.bar/info/8006-ekipe-novinara-i-tur-operatora-iz-bih-u-staroj-carsiji

Stara Čaršija Resort&SPA koja se nalazi nadomak zidina Starog Bara je imala čast da ugosti predstvnike Bosne i Hercegovine, kao i lokalne i nacionalne privrednike sektora turizma i hotelijerstva.

Stara Čaršija Resort&SPA odiše orijentalnom i ambijentalnom atmosferom sa akcentom na domaćinskom pristupu svim gostima i poslovnim partnerima.

Autentičnost ovog luksuznog turističkog kompleksa privlači ljubitelje lokalne kulture i tradicije, kao i sve one koji sa oduševljenjem posmatraju novi koncept rada i sadržaje koji Staru Čaršiju izdvajaju od ostalih turističkih objekata.

Pokretanje navedene inicijative ima za cilj jačanje  saradnje u pogledu razvoja turizma između dvije prijateljske države Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Događaju su prisustvovali BiH mediji, turističke agencije BiH, kao i Nacionalna Turistička Organizacija Crne Gore, Turistička Organizacija Bar i Ministarstvo Održivog Razvoja i Turizma, kao i hotelijeri opštine Bar.

Svečani koktel je otpočeo sa riječima poznatog lokalnog pjesnika Rajka Joličića, koji je svoje stihove posvetio dragim gostima i prijateljima.

Uživanje u pogledu na Stari Bar, gastronomskim i smještajnim sadržajima Stare Čaršije bilo je upotpunjeno s muzičkom interpretacijom poznatih muzičara Gitar duo Nikčević i Bulatović.

Nakon toga, goste su pozdravili  predstavnici turističke privrede: direktor TO Bar-Emil Kukalj, direktorica Nacionalne Turističke Organizacije- Željka Radak Kukavičić, predsjednik opštine Bar- Dušan Raičević, Ministar Zdravlja- Kenan Hrapović, kao i državnik sekretar Ministarstva Turizma- Damir Davidović.

Inicijator i domaćin svečane večeri, Hajriz Brčvak, je pozdravio sve prisutne sa željom da se osjećaju kao kod svoje kuće. Poželio je svima unaprijeđenje već dobre poslovne saradnje i najavio nastavak zajedničkih projekata na obostrano zadovoljstvo.