Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Prvi hotelski kompleks sa 5 zvezdica u Baru

Share

U Septembru 2021. godine naš hotel&spa posjetio je tim Ministarstva ekonomskog razvoja. Obišavši cijeli hotelski kompleks, posmatrajući rad svih zaposlenih kao i sadržaj samog Hotela, donijeli su odluku da naš hotel&spa ocijene sa 5 *.
Kao prvi hotelski kompleks kategorisan sa 5* u Baru, imamo tu čast ujedno i veću odgovornost da dosadašnja zalaganja podignemo na još viši nivo. Na nama je zadatak da vas uvjerimo da je „nagrada“ dospjela u prave ruke. Isto tako u predstojeću sezonu ulazimo radosni i sa još više motivacije za rad.
Naši majstori koji su svojim zlatnim rukama gradili Staru Čaršiju, stub su ove vizije. Svojim umijećem i vještinama ostavljaju trag u svakom kamenu.
Naš je hotelski kompleks orijentisan ka’ veličanstvenom Starom gradu, koji iza svojih zidina ljubomorno čuva istoriju, kulturu i autentičnost. Pogled na masive planine Rumije nikoga nije ostavio ravnodušnim. Kompleks odiše spojem prošlosti i sadašnjosti,tradicije i modernog. Unutrašnjost hotela je spoj kamena i drveta unoseći dozu elegancije i otmenosti, pružajući našim gostima osjećaj spokoja i udobnosti.
Želimo vam ponuditi prijatan odmor od svakodnevnice i priuštiti što više trenutaka spokoja i harmonije po čemu ćete nas pamtiti!