Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Stara Čaršija Resort & SPA

Share

Svojim nastankom Stara Čaršija Resort & SPA otvorio je vrata Starog Bara, destinacije koja je do sada bila manje poznata turistima, ali njen veliki potencijal, kulturno naslijeđe i prirodne ljepote podjednako oduševljavaju posjetioce sa istočnih i sa zapadnih destinacija.

Ovaj kompleks svakim svojim segmentom vraća naše goste u nekadašnji Stari Bar. Sa autentičnom kuhinjom, udobnim i luksuznim apartmanima i profesionalnim osobljem osjetićete poznatu crnogorsku posvećenost gostima, uživati u mediteranskoj klimi i okusiti strast koju naši kuvari pružaju svakom jelu.

Iskustvom naših graditelja, stvoren je spoj rustike i komfora koji gostima pruža originalnu sliku ovog mediteranskog grada sa bogatom istorijom. U posljednjoj fazi izgradnje hotel će sačinjavati 5 odvojenih objekata sa deset različitih smještajnih jedinica od kojih je svakoj obezbijeđen pogled na Stari grad, kao i bungalovi sa privatnim parkom i pješačkim stazama.

Sve ovo je upotpunjeno pažljivo osmišljenim aktivnim turama u kojima ćete uživati u svim prirodnim ljepotama Bara, a ujedno upoznati grad na dvije magične obale, povezane srednjovjekovnim putevima preko planinskih vijenaca.

Vizija Stare Čaršije je stvaranje unikatne i luksuzne destinacije, pa se tako za 2020. godinu, pored postojećih kapaciteta planira otvaranje dodatnih hotelskih smještanih jedinica, privatnih vila, kao i otvaranje bazena i SPA & Wellness centra u sklopu rezorta.