Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Steak house

Share

Sladokusci tvrde da je dobro pripremljen steak iskustvo koje svako treba da doživi.

Praksa korišćenja steak-ova postoji u razvijenim zemljama Zapada, tako smo se i mi odlučili da budimo svijest ljudima o dobrobiti ovog mesa.  Uz vizuelnu prezentaciju ove vrste mesa, kao i spojem ukusima i mirisa koji bude vaša čula pružamo vam trenutak za pamćenje.

Rib eye  poznatiji kao Tomahawk steak jedan je od najpopularnijih i najcijenjenijih odrezaka. Vrlo upečatljiv komad koji smo imali u prilici da vidimo u svim Western filmovima, ovo je čest izbor mnogih kauboja zbog čega i nosi popularan naziv kaubojski stek.

Lokum special –
meso koje se topi u ustima Turci zovu “lokum”, čitav odrezak junećeg bon filea premium kvaliteta pripremljen za vašim stolom u rastopljenom maslacu i sa tanko rezanim hljebom. Idealan za sve specijalne prilike kako mu i sam naziv nalaže.

T-bone steak predstavlja vrlo popularan komad mesa sačinjen od bifteka i dominirajućeg ramsteka koje spaja T kost. Meso T-bone steak-a je srednje masnoće i mramoriranosti, što mu omogućava ravnomjernu pripremu. T-bone steak je veoma sočan, slatkastog ukusa i posebno prepoznatljive arome, koju tokom pripreme poprima od T kosti.

Nusr-Et je međunarodno priznata destinacija koja opslužuje slavne klijente. Njegov globalno hvaljen, jedinstven koncept kombinuje inovativni meni sa besprekornom uslugom i odličnom zabavom, tako su i naši zaposleni imali tu privilegiju i čast da prisustvuju obuci kod najpoznatijeg svjetskog kuvara. Prikupljenom energijom, znanjem, kao i ljubavlju koju svakodnevno pružaju prema poslu koji rade, pružaju gostima atmosferu i uslugu kakvu zaslužuju.

Šta god da radimo, radimo punim srcem. Uvijek se trudimo da postižemo više, obaramo sopstvene granice i ljudima nudimo više nego što očekuju od nas!