Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Doživite nezaboravne momente!

Share

Kult vjenčanja kao civilizacijski čin, čin čovjeka kao misleće jedinke, odvajkada je zahtijevao poseban prostor i procesiju ne bi li bio dodatno urezaniji u memoriju izabranika kao i onih koji su se tom događaju radovali.

Kako se čovječanstvo kulturno uzdizalo tako su se forme podređivale geografskim širinama po načinu organizovanja. Danas se za sudbonosno „Da“ pomno pretražuje moguća lokacija i dogovara često mnogo prije vjenčanja. Ne smije se pogriješiti, jer „po jutru se dan poznaje“.

Na zadovoljstvo budućih mladenaca, jedan od noviteta na turističkoj karti Crne Gore, resort Stara Čaršija odlučila se da sa svojim menadžmentom organizuje vjenčanja.

Biće to bajkovit spoj želje parova sa arhitekturom Starog Bara, koje predstavlja vjekovima unazad jedinstveno istorijsko mjesto i arheološko nalazište koje svjedoči kulturnom i arhitektonskom nalazištu koje je od izuzetnog značaja kroz koji se prožimaju različiti arhitektonski stilovi, naslijeđa i kulturološke različitosti.

Podnožje Rumije zagrljeno vjekovnim maslinama sa skoro dodirnutim pogledom sa mora očaraće vas našim odabirom u kojem ćete moći probati i uživati u najukusnijim tradicionalnim zalogajima koji će se posluživati na Vašem svadbenom meniju i upotpuniti i učiniti da Vaše vjenčanje bude spektakularno i nikada zaboravljeno. Dekoracija se vrši po Vašim željama, sa stilom i prepoznatljivo dobrim ukusom za  prostor kao iz Vaših snova.

Jedinstvenu atmosferu i autentičan ambijent u tom sjedinjavanju ljubavnih zakletvi potpomognuće unikatan izgled resorta sa mnoštvom terasa, kamenih zidića i stepenika, žardinjera punih raznolikog bilja i cvijeća, prekrasnih objekata koji vraćaju sat vjekovima unazad, podsjećajući Vas na najdragocjeniju stvar i smisao života, a to je Ljubav koju vi živite.