Vaša poruka je uspješno poslata!

POŠALJITE ZAHTJEV

Ukoliko imate neki zahtjev, pozovite nas!
(+382) (0)68 888 864

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena ukoliko nije drugačije navedeno.

Zaslužujete Bvlgari

Share

Bvlgari je izuzetan luksuzni brend čija istorija počinje  još 1884. godine kada je zlatar Sotirio Bulgari otvorio svoju prvu radnju u Rimu. Prvi Bvlgari parfem  lansiran je 1992. godine i danas ovaj brend nudi široki izbor luksuznog i prelijepog nakita, satova, parfema, hotelske kozmetike…

Svaka mirisna nota Bvlgari-ja izraz je čistog glamura koja obuhvata samu suštinu prefinjenosti i elegancije brenda.
Bogat asortiman hotelske kozmetike za svačiji ukus i potrebe, popularna u banjama, saunama i sportskim centrima, koja kombinuje bogat, opuštajući miris čaja sa jedinstvenim sastojcima najvišeg kvaliteta.

Kolekcija kozmetike “Guest Collection” uključuje šampone, balzame, gelove za tuširanje, losione za tijelo i sapune. Dostupne su samo u najekskluzivnijim hotelima, osiguravajući da boravak svakog gosta bude prijatan i nezaboravan.

Stara Čaršija Resort & Spa odlučila se upravo za Bvlgari proizvode, jer teži da svojim gostima ponudi najbolji kvalitet, te će u njenim hotelskim sobama kao i u Spa centru moći da uživaju u čarobnim mirisima “Bvlgari Eau the vert”  kozmetici.
Izuzetan spoj zelenog čaja, bibera, kedrovog drveta, pčelinjeg voska i bijele note mošusa, koja predstavlja izraz prefinjene elegancije koja budi i osvježava sva čula.

Gosti i potrošači se sve više okreću navikama koje nisu štetne za planetu prilikom putovanja. Posebna pažnja se obraća na sigurnost i čistoću.
Bvlgari proizvodi se biraju sa velikom pažnjom. Oni su temeljno kontrolisali svaki proizvod kako bi osigurali najviši kvalitet i ekološki prihvatljive sastojke. Takođe preferiraju ekološki ambalažni material.